Bulqizë, policia viziton shkollat 9-vjeçare dhe të mesme, fokus kundër “Trafikimit të Qenieve Njerëzore”

Bulqizë – Policia e Shtetit ka vijuar takimet sensibilizuese në shkollat 9-vjeçare dhe të mesme të qytetit të Bulqizës kundër “Trafikimit të Qenieve Njerzore”

Gjatë takimeve me nxënësit e shkollave, punonjësit e Policisë kanë theksuar domosdoshmërinë për të punuar së bashku, me qëllim ndërgjegjësimin e komunitetit mbi gjendjen e viktimave të trafikimit njerëzor dhe mbrojtjen e të drejtave të tyre.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu