Vijon gara për kreun e BKH-së; Ja kandidatët

Gara për zgjedhjen e Drejtorit të Byrosë Kombëtare të Hetimit vijon akoma. Bëhet me dije se Komisioni i Përzgjedhjes përfundoi vlersimin e testit të aftësive fizike të arsyetimit logjik dhe të aftësive për të shkruajtur raporte dhe ka llogaritur pikët totale për secilin kandidat, për të identifikuar kandidatët më të mirë për këtë post, që do të marrin pjesë në fazat e tjera të përzgjedhjes.

Këto janë kandidatët që do të ftohen të marrin pjesë në fazat e tjera:

Aida Veizaj

Ardian Çipa

Artur Beu

Ervin Hodaj

Gentjan Shehaj

Lindita Nushi

Idajet Faskaj

Ylli Pjetërnikaj

Drejtues i Prokurorisë së Posaçme

Arben Kraja

/Bulqiza.info/

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu