Bashkia Bulqizë dezinfekton të gjitha institucionet arsimore

Bulqizë – Në kuadër të masave kundër COVID-19, Bashkia Bulqizë ka vijuar me dezinfektimin e të gjitha institucioneve arsimore në të gjithë territorin e saj.

Kështu, së fundmi u bë dezinfektimi i ambienteve në shkollat në njësite administrative Fushë-Bulqizë, Shupenzë, Gjoricë dhe shkollat Godvi dhe Valikardhë në njësinë administrative Zerqan. Ndërkohë, më herët janë dezinfektuar edhe të gjitha shkollat në qytet.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu