Ndryshimi është që këto pyetje nuk i bën një agjent policie por një ‘makinë robot’, që shëtit nëpër rrugë me një telekamer, i komanduar, siç e tregon kjo video e publikuar nga ministria e brendshme e Tunizisë.

Edhe Tunizia është një nga vendet e prekura me koronavirus, ku deri tani numri i viktimave eshte 6 dhe te infektuar 227.

/Bulqiza.info/