Muaji i Librit/ Drejtoria e Arsimit në Bulqizë organizon aktivitet me nxënësit e shkollave

BULQIZË – Muaji tetor është shpallur nga Ministria e Kulturës si ‘Muaji i Librit’, kjo me qëllimin për t’i afruar sa më shumë të rinjtë me  librat.

Në kuadër të këtij muaji, Drejtoria e Arsimit, Kulturës, Rinisë dhe Sportit në Bashkinë Bulqizë organizoi në bashkëpunim me fëmijët e grupeve parashkollore vepritarinë “Unë e Dua Librin”.

Një nismë e tillë ndërgjegjësuese është cilësuar si tepër e rëndësishme për kohën në të cilën ndodhemi, veçanërisht për t’u dhënë një shtysë të rinjve, të cilët shumicën e kohës së tyre e harxhojnë nëpër rrjetet sociale dhe pajisjet elektronike.

Gjithashtu kujtojmë se muaji tetor është muaji i lindjes së dy poetëve të shquar të letërsisë shqipe, Gjergj Fishta dhe Dritëro Agolli, ku një nismë e tillë cilësohet edhe si një nderim i merituar për ta.

Fotografia e Bashkia Bulqize Faqja Zyrtare

Fotografia e Bashkia Bulqize Faqja Zyrtare

Fotografia e Bashkia Bulqize Faqja Zyrtare

Fotografia e Bashkia Bulqize Faqja Zyrtare

Fotografia e Bashkia Bulqize Faqja Zyrtare

Fotografia e Bashkia Bulqize Faqja Zyrtare

Fotografia e Bashkia Bulqize Faqja Zyrtare

Fotografia e Bashkia Bulqize Faqja Zyrtare

Fotografia e Bashkia Bulqize Faqja Zyrtare

Fotografia e Bashkia Bulqize Faqja Zyrtare

Fotografia e Bashkia Bulqize Faqja Zyrtare

Fotografia e Bashkia Bulqize Faqja Zyrtare

Fotografia e Bashkia Bulqize Faqja Zyrtare

Fotografia e Bashkia Bulqize Faqja Zyrtare

Fotografia e Bashkia Bulqize Faqja Zyrtare

Fotografia e Bashkia Bulqize Faqja Zyrtare

Fotografia e Bashkia Bulqize Faqja Zyrtare

Fotografia e Bashkia Bulqize Faqja Zyrtare

/Bulqiza.info/

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu