Ndërhyrjet në infrastrukturën rrugore/ Bashkia Bulqizë: Pas Fushë-Bulqizës në radhë do të jetë Ostreni

Bashkia Bulqizë ka njoftuar mbrëmjen e sotme ka vijuar me ndërhyrjet për përmirësimin e infrastrukturës rrugore në Njësinë Administrtive Fushë-Bulqizë.

Përmes një postimi në ‘Facebook’, Bashkia shkruan se punimet kanë vijuar prej disa ditësh, ndërsa menjëherë pas përfundimit të tyre në këtë njësi, në radhë do të jetë Njësia Administrative Ostren.

Postimi i Bashkisë:

Vijon me ritme të kënaqshme ndërhyrja për përmirësimin e rrugëve në NjA Fushë-Bulqizë.📍
Ekipet e Drejtorisë së Shërbimeve Utilitare dhe Komunitare, prej disa ditësh po punojnë intensivisht për të përmirësuar rrugët e kësaj njësie. Menjëherë pas përfundimit të punës në Fushë Bulqizë, në radhë do të jetë NjA #Ostren.
#BashkiaBulqizë e vlerëson përmirësimin e infrastrukturës rrugore si një nga prioritetet e rëndësishme të punës së saj.

Fotografia e Bashkia Bulqize Faqja Zyrtare

Fotografia e Bashkia Bulqize Faqja Zyrtare

Fotografia e Bashkia Bulqize Faqja Zyrtare

Fotografia e Bashkia Bulqize Faqja Zyrtare

Fotografia e Bashkia Bulqize Faqja Zyrtare

Fotografia e Bashkia Bulqize Faqja Zyrtare

Fotografia e Bashkia Bulqize Faqja Zyrtare

Fotografia e Bashkia Bulqize Faqja Zyrtare

/Bulqiza.info/

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu