“Kujdesi ndaj fëmijëve, domosdoshmëri dhe përgjegjësi e të gjithëve”, Alla vlerëson stafet dhe infrastrukturën e çerdheve të Bulqizës

BULQIZË – Përmes një postimi në rrjetin social ‘Facebook’, Kryetari i Bashkisë Bulqizë, Lefter Alla, ka ndarë sot pamje nga Çerdhja nr.2 e qytetit, e cila  këtë vit iu nënshtrua një rikonstruksioni.

Alla thotë se ndiehet i kënaqur dhe optimist kur shikon që të gjitha çerdhet e qytetit, krahas stafit të përkushtuar tashmë kanë edhe një infrastrukturë bashkëkohore që i plotëson të gjitha nevojat për një përkujdesje maksimale ndaj fëmjëve.

Postimi i kryebashkiakut Alla:

#ÇerdhjaNr2📍
Kujdesi ndaj fëmijëve është një domosdoshmëri dhe përgjegjësi e madhe për të gjithë ne, si një kontribut i rëndësishëm për të ardhmen e tyre.🙆‍♀️‍🤗
I kënaqur dhe optimist kur shikoj ÇERDHET e qytetit,🏫 të cilat krahas stafit të përkushtuar, tashmë kanë edhe një infrastrukturë bashkëkohore që plotëson të gjitha nevojat për një përkujdesje maksimale.🤹‍♀️👩‍🏫👌👏
Këtu jemi në Çerdhen nr.2,📍 e cila u ofron të vegjëlve tanë një mjedis të ngrohtë për të kaluar ditën.👨‍👩‍👦
#BashkiaBulqizë🌷
#FëmijëTëLumtur🌷
#VëmendjeNdajArsimit🌷

Fotografia e Lefter Alla - Faqja zyrtare

Fotografia e Lefter Alla - Faqja zyrtare

Fotografia e Lefter Alla - Faqja zyrtare

Fotografia e Lefter Alla - Faqja zyrtare

Fotografia e Lefter Alla - Faqja zyrtare

Fotografia e Lefter Alla - Faqja zyrtare

Fotografia e Lefter Alla - Faqja zyrtare

Fotografia e Lefter Alla - Faqja zyrtare

/Bulqiza.info/

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu