Urimi ndryshe i stafit të Bashkisë Bulqizë për Vitin e Ri 2021 (VIDEO)

BULQIZË – Stafi i Bashkisë Bulqizë ka gjetur një mënyrë ndryshe për të uruar Vitin e Ri 2021. Përmes një videoje, e cila bën bashkë drejtues dhe staf të kësaj bashkie, ata urojnë një Viti të Ri sa më të begatë për të gjithë banorët e Bulqizës.

Video mesazhi mbyllet me urimin e Kryebashkiakut Lefter Alla, për një vit të ri sa më të begatë dhe plot shëndet për të gjithë banorët e Bulqizës.

Bulqiza.info 

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu