Alla me të rinjt bulqizakë: Mbështetja, entuziazmi dhe energjia e tyre do të shënojë fitoren plebishtare të PS

BULQIZË- Kryetari i Bashkisë Bulqizë, Lefter Alla, gjatë një takimi të zhvilluar me të rinjt tha se mbështetja, entuziazmi dhe energjia e tyre do të shënojë fitoren plebishtare të Partisë Socialiste me 25 prill.

Alla u shpreh se Bulqiza është gjithnjë e më entuziaste me këta të rinj të mrekullueshëm.

Ndër të tjera Alla tha se të rinj idealistë dinë ÇFARË dhe KË të mbështesin në një moment të rëndësishëm për të ardhmen e Shqipërisë tonë.

“Më 25 prill, Shqipëria do të buzëqeshë”- u shpreh Alla.

May be an image of 1 person, standing, ambiente të jashtme dhe turmë
May be an image of 2 njerëz dhe people standing
May be an image of 4 njerëz, people standing dhe ambiente të jashtme
May be an image of një ose më shumë njerëz, people standing, monument dhe ambiente të jashtme
May be an image of një ose më shumë njerëz, people standing, ambiente të jashtme dhe turmë
May be an image of 6 njerëz, people walking, people standing dhe ambiente të jashtme
May be an image of 1 person, standing dhe ambiente të jashtme
May be an image of 2 njerëz, people standing dhe ambiente të jashtme
May be an image of 1 person, standing dhe ambiente të jashtme
May be an image of 1 person dhe standing
May be an image of 1 person dhe standing

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu