‘Java Olimpike’ në Bulqizë; Shpallet shkolla fituese e Kampionatit të Volejbollit

BULQIZË – Në kuadër të ‘Javës Olimpike’ për nxënësit e shkollave në Bashkinë Bulqizë, ditën e sotme është finalizuar Kampionati i Volejbollit.

Në finalen e këtij kampionati u përballën skuadra e nxënësve të Gjimnazit ‘Arbëria’ dhe ajo e Gjimnazit ‘Rifat Manjani’.

Nga ndeshja, e cila dhuroi spektakël dhe emocione të jashtëzakonshme, fitues u shpallën nxënësit e Gjimnazit “Rifat Manjani” në Shupenzë.

Në kuadër të javës olimpike ky kampionat u zhvillua me pjesëmarrjen e shkollave të Bashkisë Bulqizë.

Bashkia Bulqizë vlerëson se sportet mbeten një hapësirë argëtimi cilësore për të gjithë dhe është gjithmonë vlerë të investosh në zhvillimin e tyre.

May be an image of 10 njerëz, people standing, E brendshme dhe text that says 'OLYMPIC DAY SHROLLA XHEVDET ĐODA Jeep OLYMPIC DAY eep J Jeep Jeep'May be an image of 2 njerëz, people standing dhe E brendshmeMay be an image of 10 njerëz, people standing dhe E brendshmeMay be an image of 3 njerëz, people standing dhe E brendshmeMay be an image of një ose më shumë njerëz, people standing dhe E brendshmeMay be an image of 2 njerëz, people standing dhe E brendshmeMay be an image of 1 person, standing dhe E brendshmeMay be an image of 2 njerëz, people standing dhe E brendshmeMay be an image of një ose më shumë njerëz, people standing dhe E brendshmeMay be an image of një ose më shumë njerëz, people standing dhe E brendshmeMay be an image of një ose më shumë njerëz, people standing dhe E brendshmeMay be an image of 11 njerëz, people standing dhe E brendshmeMay be an image of 9 njerëz, people standing, E brendshme dhe text that says 'OLYMPIC DAY SHKOLLA XHEVDET SHOLL DODA OLYMPIC DAY'May be an image of 14 njerëz, people standing dhe E brendshmeMay be an image of 10 njerëz, people standing, E brendshme dhe text that says 'OLYMPIC DAY SHROLLA XHEVDET ĐODA Jeep OLYMPIC DAY eep J Jeep Jeep'May be an image of 2 njerëz, people standing dhe E brendshmeMay be an image of 10 njerëz, people standing dhe E brendshmeMay be an image of 3 njerëz, people standing dhe E brendshme

/Bulqiza.info/

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu