WhatsApp gjobitet me 225 milion euro për mosruajtje të privatësisë së përdoruesve

Së fundmi Selia Evropiane e ‘Facebook’ në Irlandë, ka gjobitur me një shumë prej 225 milion euro aplikacionin WhatsApp të cilin e akuzon për shkelje të rregullave të Bashkimit Evropian për mbrojtjen e të dhënave private.

Sipas denoncimit WhatsApp nuk kishte bërë të ditur të përdoruesit e tij se të dhënat e tyre do të përdoren.

Por për këtë gjë ka reaguar një nga zëdhënësit e aplikacionit Whatssap, i cili është shprehur se ne jemi mundër këtij vendimi, dhe se platforma e tyre ka siguruar një shërbim privat për klientët.

Deklarata e tij:

“Ne nuk pajtohemi me vendimin e sotëm për transparencën që u siguruam njerëzve në 2018 dhe dënimet janë plotësisht joproporcionale. Ne do të apelojmë kundër këtij vendimi. Platforma jonë është e përkushtuar për të siguruar një shërbim të sigurt dhe privat.”

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu