Hidhet shorti për Kategorinë e Dytë të sezonit 2021-2022! Me kë do të përballet KF Bulqiza?

BULQIZË- Është hedhur shorti për Kategorinë e Dytë të sezonit 2021-2022.

Në këtë grup do të marrin pjesë 12 ekipe dhe ndeshjet do të zhvillohen përgjatë 11 javëve.

Më poshtë janë renditur ndeshjet gjatë çdo jave.

Mund të jetë një imazh i teksti që thotë "HIDHET SHORTI PER KATEGORINE E DYTE SEZONI 2021-2022 GRUPI A KU DO Të MARRIN PJESÄ 12 EKIPE JAVA 1. ORIKU BULQIZA JAVA 2. ILIRIA BULQIZA JAVA 3. BULQIZA LUZI JAVA 4. KLOSI -BULQIZA JAVA 5. BULQIZA ELBASANI JAVA 6. MURLANI BULQIZA JAVA 7. BULQIZA SHENKOLLI JAVA 8. INTERNACIONAL BULQIZA JAVA 9. BULQIZA -ADA JAVA 10. VELECIKU- BULQIZA JAVA 11. BULQIZA GRAMSHI"

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu