Faqja e famshme e memeve publikon foton nga Burreli: Kur vëllezërit janë njëri me PD dhe tjetri me PS

TIRANË- Faqja e famshme e memeve në internet, “Lolita”, ka publikuar një foto nga një shtëpi në Burrel.

Në foto shihet një shtëpi e cila gjysma është e rikostruktuar ndërsa gjysma tjetër jo. “Lolita” ka ironizuar dhe ka shkruar: “Vëllai me PD, vëllai me PS”.

Mund të jetë një imazh i pemë, mal dhe teksti

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu