‘Fuqizimi Mediatik i të Rinjve’, Bashkia Bulqizë zhvillon takim me nxënësit e gjimnazit ‘Asllan Keta’

BULQIZË – Bashkia e Bulqizës ka zhvilluar ditën e sotme një trajtim me temë ‘Fuqizimi Mediatik i të Rinjve’.

Ky trajtim u zhvillua me nxënësit e gjimnazit ‘Asllan Keta’ në Fushë Bulqizë.

Postimi i plotë:

Fushë Bulqizë

Në kuadër të trajnimeve vijuese për nxënësit e gjimnazeve, këtë herë Bashkia Bulqizë organizoi trajnimin me temë “Fuqizimi Mediatik i të Rinjve” në Shkollën e Mesme të Bashkuar “Asllan Keta”.

Mund të jetë një imazh i 2 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme

Mund të jetë një imazh i 8 persona, njerëz të ulur, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshmeMund të jetë një imazh i 1 person dhe ambiente të brendshmeMund të jetë një imazh i 2 persona dhe njerëz në këmbë

Mund të jetë një imazh i 2 persona dhe ambiente të brendshmeMund të jetë një imazh i një ose më shumë personaMund të jetë një imazh i fëmijëMund të jetë një imazh i 2 persona dhe njerëz në këmbëMund të jetë një imazh i 2 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshmeMund të jetë një imazh i 4 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshmeMund të jetë një imazh i 1 person, në këmbë dhe ambiente të brendshme

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu