Bashkia Bulqizë kërkon mendimin e qytetarëve për “Programi Buxhetor Afatmesëm” dhe “Plani i Perfomancës” për periudhën 2022-2024

BUQLIZË- Bashkia Bulqizë ka vendosur që të kalojë në konsultim të gjerë publik draftin për “Programi Buxhetor Afatmesëm” dhe “Plani i Perfomancës” për periudhën 2022-2024.

Me anë të një njoftimi në “Facebook”, Bashkia Bulqizë tregon se puna për ndërtimin e këtyre dy drafteve është në fazën e përgatitjeve.

Mendimi qytetar synon transparencën me publikun, por edhe me synimin për të adresuar çështjet që prekin më shumë interesat e qytetarëve.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu