Nga ndihma ekonomike, buxheti, fondi për pyjet e ndryshimi i tarifave të transportit; Këshilli Bashkiak i Bashkisë Bulqizë miraton 4 vendimet e rëndësishme

BULQIZË- Ditën e sotme Këshilli Bashkiak i Bashkisë Bulqizë ka zhvilluar mbledhjen e radhës, në të cilën mori pjesë edhe kryebashkiaku Lefter Alla.

Bashkia me anë të një postimi në faqen e “Facebook“, tregon edhe temat që u diskutuan për një sërë çështjesh.

Në përfundim u miratuan vendimet e mëposhtme:

  • Vendim për dhënien e ndihmës ekonomike nga grandi 6% të fondeve të deleguar për muajin shtator 2021.
  • Vendim për një rishikim në vkb nr.193 datë 23.12.2020 “Për miratimin e buxhetit të bashkisë për vitin 2021”.
  • Vendim për miratim me shkrim për dhënie në përdorim të fondit pyjorë/kullosorë.
  • Kërkesë e shoqërisë Kurti Trans L&82 për ndryshim të tarifave të transportit të udhëtarëve.

Mund të jetë një imazh i 5 persona, njerëz në këmbë dhe teksti që thotë "ベ BULQIZE BUL"Mund të jetë një imazh i 1 person dhe në këmbëMund të jetë një imazh i 3 persona dhe ambiente të brendshmeMund të jetë një imazh i 6 persona dhe njerëz në këmbëMund të jetë një imazh i 2 persona dhe njerëz në këmbëMund të jetë një imazh i 1 person, i ulur dhe në këmbë

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu