Zhvillohet në Bulqizë takimi mes përfaqësuesve të bashkisë, Instituti për Demokraci dhe Ndërmjetësim, dhe STAR 3

BULQIZË – Është zhvilluar ditën e djeshme një takim mes përfaqësuesve të Bashkisë së Bulqizës, Instituti për Demokraci dhe Ndërmjetësim dhe STAR 3 me qëllim hartimin e një plani për zhvillimin dhe integrimin e bashkisë.

Në këtë mbledhje është diskutuar edhe me  ekspertët e IDM, të cilët kanë paraqitur një pasqyrim për të përmbledhur projektet që do të zhvillohen.

Mund të jetë një imazh i 2 persona, njerëz të ulur dhe njerëz në këmbëMund të jetë një imazh i 3 persona, njerëz të ulur, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshmeMund të jetë një imazh i 3 persona, njerëz të ulur dhe njerëz në këmbë

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu