Drejtoria e Shërbimit Social në Bulqizë zbaton projektin e rëndësishëm me qëllim përmirësimin e llogaridhënies dhe transparencës

BULQIZË- Drejtoria e Shërbimit Social pranë Bashkisë Bulqizë, në bashkëpunim me Observatori për të Drejtat e Fëmijëve dhe të Rinjve do të zbatojë projektin “Qytetarë dhe administrat publike për një qeverisje të mirë vendore“.

Ky projekt do të zbatohet pranë Bashkisë Bulqizë me qëllimin kryesor: Përmiresimin e llogaridhënies dhe transparencës në nivel të qeverisjes vendore nëpërmjet angazhimit qytetar.

Ky projekt realizohet me financimin e BE-së dhe përfaqesohet nga Komisioni Evropian në kuadrin e projektit WeBER 2.0 ”Fuqizimi i Shoqërisë Civile të Ballkanit Perëndimor për një Administratë Publike të Reformuar“.

Mund të jetë një imazh i 2 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshmeMund të jetë një imazh i 2 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu