Vetëm 5 ditë nga hapja zyrtare, publikohen fotot nga rruga e Arbrit

TIRANË- Kanë mbetur vetëm 5 ditë nga hapja zyrtare e rrugës së Arbrit, e paralajmëruar më herët nga kryeministri Edi Rama.

DibraOn ka publikuar pamjet nga kjo rrugë e cila shihet që është drejt përfundimit brenda afatit të paralajmëruar.

Mund të jetë një imazh i rrugë dhe teksti