Vijon aksioni për pastrimin e Bulqizës! Këtë herë në Gjoricë (FOTO)

BULQIZË – Vijon aksioni për pastrimin e Bulqizës në në vijimësi të nismës Shqipëri e pastër.

Këtë here, punëtorët e Drejtorisë së Shërbimeve dhe stafi i njësisë, zhvilluan aksionin e radhës në Gjoricë për pastrimin e kësaj zone.

Lajmin e bëri të ditur Kryetari i Bashkisë Bulqizë, Lefter Alla, nëpërmjet një postimi në faqen e tij zyrtare në “Facebook”.

Alla bëri një ftesë miqësore për çdo banor anekënd Bulqizës, për të na u bashkuar në përpjekjen tonë Bulqiza e pastër.

Mund të jetë një imazh i 8 persona dhe ambiente të jashtmeMund të jetë një imazh i 4 persona, pemë dhe ambiente të jashtmeMund të jetë një imazh i 2 persona dhe ambiente të jashtmeMund të jetë një imazh i 5 persona, njerëz në këmbë, ambiente të jashtme dhe pemëMund të jetë një imazh i 1 person, ambiente të jashtme dhe pemëMund të jetë një imazh i 4 persona, mal, rrugë dhe pemë

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu