‘Të njihim Bulqizën’! Shoqata e Natyrës dhe Turizmit ndërmerr nismën e veçantë

BULQIZË – Shoqata e Natyrës dhe Turizmit në Bulqizë ka ndërmarrë një projekt me mbështjen e ‘Lëviz Albanai’.

Projekti ‘Të njohim Bulqizën dhe krijojmë një ofertë Turistike’, ka si qëllim kryesor që të kontribuojnë në promovimin e mjedisit të Bashkisë së Bulqizës.

Me zbatimin e këtij projekti synohet ndërgjegjësimi i njerëzve ndaj vlerave që ka mjedisi.

Postimi i plotë:

Filluam zbatimin e projektit: TË NJOHIM BULQIZËN DHE TË KRIJOJMË NJË OFERTË TURISTIKE, i cili ka si qëllim të kontribuojë në ruajtjen dhe promovimin e mjedisit në Bashkinë Bulqizë përmes nxitjes së angazhimit qytetar dhe komunitetit të biznesit mbi cështjet e turizmit natyror.

Gjatë zbatimit të këtij projekti synohet arritja e ndërgjegjësimit të komunitetit ndaj vlerave të mjedisit, angazhimit të bizneseve, specialistëve dhe Pushtetit Lokal në zgjidhjen e problematikave mjedisore dhe hartimin e një pakete informuese për operatorët turistikë.

Ky projekt zbatohet nga Shoqata e Natyrës dhe Turizmit Bulqizë me mbështetjen e Leviz Albania

levizAlbania shntb tenjohimbulqizen bulqize 

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu