Protesta e Berishës dje, ‘plas’ gallata në rrjetet sociale (17 foto)

TIRANË – Protesta e djeshme e organizuar nga ish-kryeministri Sali Berisha përpara ambienteve të selisë së Partisë Demokratike, nuk ka shpëtuar pa u ironizuar dhe pa u bërë pjesë e memeve.

Foto të ndryshme janë kthyer në gallatën e rrjeteve sociale gjatë ditës së sotme, ku në njërën prej tyre shkruhet se protesta ishte ‘Betetja e fundit e Salingradit’.

‘O ti je Zot, më shpëto’/ MEMET pas protestës: Beteja e fundit, SALINGRAD‘O ti je Zot, më shpëto’/ MEMET pas protestës: Beteja e fundit, SALINGRAD‘O ti je Zot, më shpëto’/ MEMET pas protestës: Beteja e fundit, SALINGRAD‘O ti je Zot, më shpëto’/ MEMET pas protestës: Beteja e fundit, SALINGRAD‘O ti je Zot, më shpëto’/ MEMET pas protestës: Beteja e fundit, SALINGRAD‘O ti je Zot, më shpëto’/ MEMET pas protestës: Beteja e fundit, SALINGRAD‘O ti je Zot, më shpëto’/ MEMET pas protestës: Beteja e fundit, SALINGRAD‘O ti je Zot, më shpëto’/ MEMET pas protestës: Beteja e fundit, SALINGRAD‘O ti je Zot, më shpëto’/ MEMET pas protestës: Beteja e fundit, SALINGRADb‘O ti je Zot, më shpëto’/ MEMET pas protestës: Beteja e fundit, SALINGRAD‘O ti je Zot, më shpëto’/ MEMET pas protestës: Beteja e fundit, SALINGRAD‘O ti je Zot, më shpëto’/ MEMET pas protestës: Beteja e fundit, SALINGRAD‘O ti je Zot, më shpëto’/ MEMET pas protestës: Beteja e fundit, SALINGRAD‘O ti je Zot, më shpëto’/ MEMET pas protestës: Beteja e fundit, SALINGRAD‘O ti je Zot, më shpëto’/ MEMET pas protestës: Beteja e fundit, SALINGRAD‘O ti je Zot, më shpëto’/ MEMET pas protestës: Beteja e fundit, SALINGRAD

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu