VIDEO/ Qeni kishte ngecur në baltë, momenti kur fermeri e shpëton bëhet viral

RUSI – Kjo video ku shfaqet një qen i cili kishte mbetur në baltë është bërë virale së fundmi në rrjetet sociale.

Një fermer nga Rusia kishe dëgjuar qenin që po lihte pasi kishte mbetur i bllokuar në baltë. Siç shikohet edhe në video, qeni ishte zhytur plotësisht në baltë me përjashtim  të kokës.

Burri duket teksa e kap në qafë dhe e nxjerr nga balta qenin, ndërkohë që ai duket shumë i lodhur dhe i mpirë pasi nuk dihet për sa kohë ka qenë në atë gjendje.