Kishin një çantë me euro të padeklaruara, arrestohet çifti shqiptar në Itali

ITALI – Një çift bashkëshortes që kishin udhëtuar dje nga Tirana në drejtim të Italisë, janë ndaluar nga Guardia Di Financa, në momentin kur kanë zbritur nga avioni në Itali.

Në çantën e tyre janë gjetur një sasi prej 39,510 euro të cilat ishin të padeklaruara. Autoritetet Policore janë vënë në lëvizje pas disa veprimeve të dyshimta të gruas që mbante çantën.

Pasi u gjet sasia e parave, gruaja tha se i kishte përftuar paratë në Shqipëri nëpërmjet siguracioneve. Bashkë me sasinë e parave, autoritetet gjetën dhe produkte ushqimore të ruajtura në kushte higjenike.

Çifti i bashkëshortëve u nisën me avion nga Tirana në drejtim të Italisë.