Shpallet hapja e regjistrimeve paraprake të pasurive të paluajtshme në Bulqizë

BULQIZË – Bashkia e Bulqizës ka njoftuar nëpërmjet një postimi në ‘Facebook’ shpalljen e fillimit të regjistrimeve paraprake të pasurive të paluajtshme, në zonën që përfshin kadastra 1761 në Gjoricën e Poshtme.

Ajo që u është kërkuar banorëve të kësaj zone, është që në rast paqartësie mund të paraqiten në zyrat e Njësisë Administrative Gjoricë, për tu konsultuar dhe qartësuar për veprimet që duhet të ndjekin për regjistrimin paraprak të pronave.

Njoftimi i plotë: