Meta shfaqet në bregdet me dy miq nga Kosova

Presidenti i Republikës Ilir Meta ka publikuar një foto në “Facebook” ku shfaqet në bregdet.

Meta ka zgjedhur “Kepin e Rodonit” dhe bregdetin mahnitës të Adriatikut për të kaluar të Shtunën dhe përkrah tij ka edhe dy miq nga Kosova.

“Sot në Kepin e Rodonit me Ajshen dhe Ekremin, miqtë nga Ferizaj”, shkruan Meta në Facebook.

foto galeri